2012. július 2., hétfő

Párbaj Power 2. rész - Csak azért, mert ratyi vagy

Hai!

 Őszinte leszek. A rész nagyja már napokkal ezelőtt kész volt. Már csupán 2-3 percnyi szinkron várt volna rám, de sajna fáradtságomban és kedvtelenségemben nem csináltam meg. De tegnap (illetve ma hajnalban) befejeztem, úgyhogy már mutatom is! Jó étvágyat hozzá. :)





Nos, ennyi lenne. Köszönöm a szinkront a srácoknak. :)
 Sajnálkozom a hang miatt, ugyanis mire elkezdtem szinkronozni addigra bekrepált a mikrofonom, de még azért a maga módján tudtam használni. (Egyébként még később tervezem újraszinkronizálni, nagyjából akkor, amikor már eleget mélyült a hangom, és természetesen lesz egy profibb mikrofonom.)
 Ha furcsáljátok, vagy meglepődtök Dan tetkóin, ne tegyétek, mert lesz még bőven, mivel szereti őket. :D


Köszönöm a figyelmet. Hamarosan jelentkezek valamivel, addig is Hali! ;)

6 megjegyzés:

  1. csak én nem hallom a videó felét? xD
    juginak a H1N1-et kellett volna elkapni xD
    tragikus vég :)

    VálaszTörlés
  2. Nem hiába tértem ki a hangproblémákra. :S
    A H1N1-nek meg vége. Az új vírus már Fluor! :D

    VálaszTörlés
  3. Fluor az nem rossz,őt hagyjátok !!! De Zöld Kutya a legjobb :DDD Amúgy jó a rész,a többi a YT-n!És jere MSN!

    VálaszTörlés
  4. Nyah asszem megdìcsèrhetlek ès lebaszhatlak nagy ìvben :D
    A rajzolàsod szerintem nagyon sokat fejlodott màr az 1. rèszhez kèpest is.Viszont nagyon jellemzo,hogy a karakterek testtartàsa mindìg ugyanolyan...Ezen dolgozz!!! Ezen kìvul a formàkra rendesen ràgyùrtàl làtom ès màr nem emlèkszem torz fejekre.Màsik hatalmas pozitìvum,hogy a karaktereidnek vègre van SAJàT hangjuk...Eddig mindegyiknek kb ugyanolyan volt a hangja csak abszurd hangmèlyìtèsekkel.Orommel làtom,hogy ez megvàltozott ès rendesen vàltoztatod a hangtònust.
    Na de ennyi lenne a pozitìvum... Negatìvumok:
    Rajzolàs terèn leginkàbb a szàjbab*szott kifelek*rt sz*ros szemoldokokon vàltoztass!!!!! :@ nem csak mert Dant-c style hanem mert nem is àll jòl a fiù karaktereknek!!!Ugyanez vonatkozik a fogyatèkos labda szemekre ami egyben kotodik a sztori tèmàhoz is.Dontsd el,hogy shounen-t vagy paròdiàt akarsz-e csinàlni...Mert ez a rèsz is csak szivatàsokbòl meg viccekbol àllt,csak a vègèn volt egy kis cselekmèny amit se nem animàltàl se nem rajzoltàl meg.Mondjuk nem hibàztatlak èn is utàlom yuseit kb annyira hogy a halàlàt se akarom làtni,de azèrt mègis...Ha shounent akarsz csinàlni akkor tessèk kalandsztorira koncentràlòdni ès 1-2 poènnàl tobbet ne suss el!!!Ha pedig paròdiàt akarsz csinàlni(ès inkàbb annak tunik a pp hisz' mèg a gyilkossàgot is parodizàltad)akkor hagyt a francba a pp-t ès talàlj ki valami ùjat,vagy ne ùgy àllìtsd be a tortènetet h a gonoszok ellen kell pàrbajozni ^^''...mert eddig egy kàrtyàt se làttunk.Utolsò dolog: a kàrtyanèzegetos cuccot vagy csinàld meg rendesen vagy szerintem ìrd ki mert egyszer mèg poèn volt,de mostmàr kezd monoton lenni :)de ez a rèsz kifejezetten jobb volt az elozonèl ès akàrmennyire is fùjok a tortènetìràsodra,ennek tobb èrtelme is volt :D
    Sok sikert a tovàbbiakban.

    ui: ha akarsz valamikor gyere le megint pestre :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Markov. Átgondolom, amit mondtál, és örülök, hogy tetszett neked valamennyire a rész. Egyébként a szemen, és a szemöldökön már változtattam, csak amikor először mondtad, akkor már meg volt rajzolva a rész. Így hát a 2. részben már maradtak a régiek.

    És a Pestről még majd beszélünk. ;)

    VálaszTörlés
  6. Második rész, és még already niiiiincs kártyaaaaaaa! Ha Yugi télleg meghalt, akkor tehetsz egy szívességet, az meg, hogy Yusei egy "láthatatlan" párbajban hal meg, már szinte pofátlanság. Egyet tudok érteni Markovval: Döntsd el, hogy milyen sorozatot akarsz csinálni! Mert poén nem igazán volt, ami igen, az szerintem erőltetett, párbajozás meg ugye sehol. Kíváncsian várom a végkifejletet!

    VálaszTörlés