2012. január 8., vasárnap

Helló, csá, cső, szia, szevasz, tél...

Sziasztok.

 Mivel utoljára tavaly írtam, már épp elkélt egy bejegyzés.
 Egy hét és véget is ér az utolsó évem első fele az Ált. Isiben, valamint két hét és megírom a felvételit. Nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni. (drukkoló kéz jel)

 Na de most tereljük más irányba a szót. Ami azt illet újra kedvem támadt a sorozatkészítéshez. Átgondoltam az életem és végül mégis folytatom. :D De még nem most lesz az első rész. Először szeretnék túl lenni ezeken a tanulmányi sz*rságokon, és majd utána jobban belevágni. Konkrét dátum nincs, mivel szeretnék egy-két képet még átrajzolgatni, és még egy-két plusz jelenetet beletenni. Szóval a lényeg az, hogy lesz, igen lesz.

Nem részbeli kép, nyugi :P
 Na, erről is ennyit. :D Most pedig a Budapesti kirándulásomról;
Egy osztálytársammal elhatároztuk, hogy elmegyünk Magyarország ""szívébe"".

 Reggelre ébresztőt állítottam, mert, ahogy ismerem magamat, nem kelnék fel időben. Pedig DE! 8:15 helyett 7:56-kor keltem (xD). Nah, igen. Nem első eset.^^" Háromnegyed 9-kor végül elindultunk az állomásra. A vonat indulása előtt 8 perccel értünk oda. Plusz még öt perc mert késett a vonat. Mindegy, megvettük a jegyet és pár perc múlva már el is indultunk Budapest felé. Röpke negyven perc alatt oda is értünk a Nyugati pu-ba.
 Onnan az első megállóhely a WestEnd, azon belül a Mozi volt. Gondoltuk megnézzük a Jack és Jill c. filmet, de persze, hogy utastársam otthonhagyta a diák igazolványát. xD Így neki rendes jegyárat kellet fizetni, nekem pedig nem. :P Vettünk Nachost, Kólát, szóval ilyen Mozi-nassokat.

 Másfél óra múlva véget ért a film, és villamossal elindultunk a Dungeonbe, ahol mint kiderült Szombaton nincs nyitvatartás.xD De szerencsénk volt, mivel pont verseny volt ezért vásárolni még tudtunk. :D

 Ezután a Corvinra mentünk, azzal a céllal, hogy láthassunk néhány hírességet, mivel állítólag ott szoktak lézengeni. Lóf*szt. xD Az egyetlen híresség, akit ott láttunk az a Rocktenors egyik tagja volt, akihez oda se mentünk, me' minek!?

Következő megálló a Petőfi Híd volt, ahol egy közeli parkban megnéztük frissen vásárolt HKK lapjainkat, majd le is nyomtunk egy meccset, amit én nyertem. :P A fenekünk szétfagyott, és éhesek is voltunk szóval betoltunk két szendót.

Ezután elmentünk a Marcsiszigetre, ahol váratlan fordulatot vett a mi kis "kalandunk". Ahelyett, hogy közelebbről megnéztük volna  folyót, visszafordultunk, egy rémhír hatására. Ez a rémhír az volt, hogy egy véres kezű fickó pénzt kért tőlünk, hogy felhívhassa az édesanyját mivel állítólag őt megkéselték és kirabolták. Megijedtünk és oda is adtuk mind a megmaradt 50Ft-unkat ami volt. Nah igen. Ez 'Pest. Jah, de kárpótlásképpen még elment mellettünk az Üvegtigris trilógia Cingárja, Szarvas József!

Mivel már kezdett esteledni ezért fogtuk magunkat, vissza a Nyugatiba, majd a vonattal haza.
Remek kis kirándulás volt, és remélem meg fogjuk még ismételni. :D


Nah ennyi volt a móka mára, zárul Márk mókatára, Csá! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése